factor joep

Wil je inspiratie, hulp bij de organisatie of gewoon de juiste partij vinden voor jouw plan of project? Wil je die “WoW” factor om mensen te verbazen en omver te blazen? Voeg dan een beetje Factor Joep toe.

Door mensen te verbinden in beleving gaat je organisatie stralen

Factor Joep is je inspirator, verbinder en organisator bij events, hospitality en klantbeleving. Van advies tot ondersteuning of algehele organisatie, ik deel graag mijn expertise om jouw ideeën te verwezenlijken en om verwachtingen te overtreffen. Mijn Factor vertaalt zich in aandacht en passie voor klanten, gasten en je team. Door mensen te verbinden in beleving gaat je organisatie stralen, je creëert blijvende herinneringen, mooie verhalen en ambassadeurs.

Ik sta voor kwaliteit, klantgerichtheid en creativiteit, dat is de Factor Joep! Laat mijn advies of ondersteuning het beste uit je organisatie of project halen.

Joep Peters, Venlo

organisatie

inspiratie

beleving