Modderfiguur

Sinds enige tijd mag ik mij met heel veel plezier een modderfiguur noemen. Ik laat groepen zich heerlijk uitleven in de natuur, ravotten in de modder en vooral zichzelf en anderen uitdagen. Mijn overenthousiaste deelnemers zijn nu kids van 5-11 jaar, die het fantastisch vinden om zonder grenzen te sporten en te spelen in het bos. Eindelijk weer eens met vriendjes en vriendinnen zich lekker moe en vies maken. Ik heb echt ontzettende lol met ze.

Wat is het tof om te ervaren dat ze zich volledig laten gaan en ook zelf initiatief tonen met nieuwe uitdagingen. Gelukkig mag ik meedoen als hun buitenspeelbaas en zo komen we vaak samen uit het bos als een bende modderfiguren.

Het is zó bevrijdend om compleet vrij te trainen in de natuur. Jezelf geen grenzen en prestatiedruk opleggen en toch op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dit maakt van sporten weer buitenspelen en een echt avontuur, ja zeker ook voor jou als “volwassene”.  Laat je modderfiguur los en leef jezelf uit. Je zult merken dat je als herboren het bos uit komt.

Kom het eens ervaren, ook nú neem ik je graag in kleine groepen of individueel mee de natuur in. Maar pas op! NatuurlijkSportief werkt wel verslavend en voor dat je weet hoor je ook bij de groeiende bende modderfiguren. 

Zie ik je buiten?

👋🏿🐸 Joep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *