Het roer om naar Buitenspeelbaas

Tafelgast bij Nedinscoplein van Omroep Venlo. Wie had dat gedacht? En potdomme wat een leuke uitzending en mooi resultaat.

Omroep Venlo benadert me met de vraag of ik mee wil werken aan een uitzending, waarin mensen vertellen, hoe ze in coronatijd het roer omgegooid hebben. Daar hoef ik geen 2 keer over na te denken, 2020 was voor mij namelijk een enorme rollercoaster, die mij op een onverwachts mooi nieuw pad heeft gebracht. Nog steeds heel spannend, maar ik had nooit gedacht dat ik mij nu Buitenspeelbaas zou mogen noemen. Is het zo leuk als dat het klinkt, ja dat is het. Kijk maar eens naar de uitzending.

Nu sta ik dus aan het begin van NatuurlijkSportief Venlo en factor joep. Een enerverende nieuwe start met veel uitdagingen en potentie. Zolang er nog beperkende maatregelen zijn, roei ik met de riemen die ik heb en kan ik niet wachten totdat ik weer volledig los kan. Tot die tijd zoek ik samenwerkingen voor de toekomst, richt ik mij nu met factor joep op marketing en ga ik als Buitenspeelbaas met kids en met kleine groepen volwassenen wekelijks naar buiten. Het belangrijkste voor mij is, dat ik blijf genieten van wat ik doe en wat er kan. Letterlijk blijven bewegen geeft mij positieve energie en kracht.

Dit zou ook mijn advies naar de lezers van dit stuk zijn. Blijf in beweging, daag jezelf uit! Jij bent de sleutel naar je eigen ontwikkeling. Buitenspelen helpt hierbij. 😉

Groet, Joep

2 gedachten over “Het roer om naar Buitenspeelbaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *